Login deelnemers

Aanmelden

De Agricultural Sprayer Academy (ASA) biedt een hoogwaardige cursus die gericht is op alle aspecten van gewasbescherming. Deelnemers worden getraind in hedendaagse en toekomstige technieken en er is aandacht voor verschillende interessante thema's zoals: spuitomstandigheden en communicatie met de omgeving.

De Academy biedt plaats aan 30 telers en de bijeenkomsten worden verspreid door het land georganiseerd. Op een interactieve manier worden theorie en praktijk aan elkaar gekoppeld. Door middel van presentaties, demonstraties en discussies worden onderwerpen uitgelicht en met elkaar besproken.

De deelnemers kunnen middels de ASA op een interactieve manier veel van elkaar leren. Zij gaan aan de slag op hun eigen land, maar blijven met elkaar in contact via WhatsApp. Via die weg kunnen zij elkaar tips geven of om hulp vragen over het gezond houden van bepaalde gewassen.

Als u meedoet aan de ASA kunt u punten voor uw spuitlicentie behalen en ontvangt u tevens een certificaat van deelname. De Agricultural Sprayer Academy is van november 2018 tot en met maart 2019. De kosten voor deelname bedragen € 800,- per persoon.

Bekijk hier de terugblik op de ASA 2017 / 2018

Meld u nu aan via het aanmeldformulier! Voor vragen kunt u contact opnemen met Moniek Oomen, via m.oomen@boerenbusiness.nl, of 0320-269527.

Aanmeldformulier