Login deelnemers

Aanmelden

De Agricultural Sprayer Academy (ASA) biedt een hoogwaardige cursus die gericht is op alle aspecten van gewasbescherming. Deelnemers worden getraind in hedendaagse en toekomstige technieken en er is aandacht voor verschillende interessante thema's zoals: spuitomstandigheden en communicatie met de omgeving.

De Academy biedt plaats aan 30 telers en de bijeenkomsten worden verspreid door het land georganiseerd. Op een interactieve manier worden theorie en praktijk aan elkaar gekoppeld. Door middel van presentaties, demonstraties en discussies worden onderwerpen uitgelicht en met elkaar besproken.

De deelnemers kunnen middels de ASA op een interactieve manier veel van elkaar leren. Zij gaan aan de slag op hun eigen land, maar blijven met elkaar in contact via WhatsApp. Via die weg kunnen zij elkaar tips geven of om hulp vragen over het gezond houden van bepaalde gewassen.

De Agricultural Sprayer Academy 2020 / 2021 is vanwege het coronavirus helaas geannuleerd. Wanneer u nu het aanmeldformulier invult zal u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en wordt u voor een volgende editie als eerste de mogelijkheid gegeven om u op te geven. Voor vragen kunt u contact opnemen met Moniek Oomen, via m.oomen@boerenbusiness.nl, of 0320-269527.

Aanmeldformulier

Voor vragen kunt u contact opnemen met Moniek Oomen, via m.oomen@boerenbusiness.nl, of 0320-269527.